maandag 1 september 2014




GROEPSTALKEN NIET DOOR DE OVERHEID MAAR DOOR DE BUREN!


Verhuizen heeft niet geholpen, deze buren gaan ver, zij hebben contact met andere die ons verder blijven pesten met lasers? Ik denk misschien met een CO2 Laser?
Wij worden elke dag lastig gevallen en zitten meestal met een helm op ons hoofd. Zouden wij dat niet doen dan hadden wij al lang een beroerte gekregen!
Ook moeten wij ons lichaam bedekken met dingen die wij door de jaren heen hebben verzameld, (want door ervaring weten wij wat helpt en wat niet helpt!).
s'Nachts slapen wij op een stoel en/of op de bank met allemaal dingen over ons heen om ons te beschermen! 
Het duurt wel 1 uur of langer voordat wij alles in orde hebben en dat wij kunnen slapen. 
Dit gebeurd al jaren zo, dat wij niet in ons bed kunnen slapen! 
Het doet erg veel pijn als ze op je hart stralen! (of wat het ook al is dat ze doen, maar het is iets dat enorm pijnlijk is), het veroorzaakt ook enorm veel krampen en het bijt je huid en/of het brand je en het veroorzaakt een enorme druk op je hart, nieren, ogen hoofd, benen, etc.. 
Ook veroorzaken ze blaren en pigment vlekken op je huid, daarom gebruiken wij de hele dag door zonnebrandbescherming met een hoge faktor 50! en smeer ik op mijn gezicht  zalf etc.
Ze kunnen je oog ook doen bloeden! Ze verpesten je gebit, halen je wenkbrauwen weg. De laatste maanden zaten ze ook op mijn haar, ik had altijd een dikke bos haar en dat is flink uitgedund doordat gestraal. Je voelt dan kriebelen op je hoofd en s'nachts branden ze je hoofdhuid! Als ze daar mee bezig zijn moet je constant je hoofd proberen te bedekken, maar ze komen er toch langs met dat gestraal! 
Waarom ik denk dat het een CO2 laser is dat ze gebruiken? Dat is omdat de de persoon veel water gebruikt, zodra wij de kraan aanzetten vult hij de tank boven weer aan/bij met emmers water. Dit is al jaren zo dus water is belangrijk voor wat ze doen. Het mag dus niet opraken! 
In het begin dachten wij dat het misschien onschuldig was en dat het voor hem zelf was, maar nu weten wij dat hij het nodig heeft voor de pijn die hij ons veroorzaakt! 
Doordat wij geen hulp krijgen van politie etc, moeten wij zelf dingen uitzoeken. Zoals op YOU TUBE is er een filmpje dat gaat over een CO2 laser, dat is een laser dat een onzichtbare straal heeft, en de dingen doet die wij meemaken. Ook kan je hem zelf maken en heb je er ook veel water voor nodig! 
Ook extreme kou is nodig en daar hebben wij ook last van! Dat doen ze met de ijskast, want die gaat erg te keer! ik denk ook door een of andere zender die ze hebben geplaatst om een soort verbinding te maken met ons vraag mij niet hoe? Ook gebruiken ze gas/ chemische troep, dat ruik je en wij worden er door gebrand ogen etc. dit is ook nodig voor een CO2 laser.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten